Top
Plný pohár / Teambuilding: Klobásy na dvore

Teambuilding: Klobásy na dvore

za osobu

Zabavte sa spolu so svojimi kolegami pri výrobe tradičných klobás vo vinárstve Berta. Teambuildingový workshop prípravy domácich klobás pod taktovkou majstra mäsiara pána Ballu pripravíme pre Vás a Vašu firmu na mieru vo vinárstve Berta.

Poďte s nami na tématický teambuilding

Majster mäsiar pán Balla vás naučí, aké mäso si vyberať na klobásy, ako dochucovať, ako napĺňať. Sami si spravíte klobásy, ktoré si upečieme. Polovicu klobás dáme po workshope vyúdiť a tie vám doručíme. Okrem klobás si spolu budeme piecť koleno, jaternice a variť kotlíkovú kapustnicu.

V rodinnom vinárstve Berta vás bude čakať degustácia vín a prehliadka vinohradov. Deň skončíme popíjaním vína za sprievodných zvukov gitary Lukáša Bertu.

Miesto: Vinárstvo Berta, Strekov (mapa)
Počet ľudí: max 25

Cesta: Vlastná doprava, vlak (link)
Ubytovanie: v prípade záujmu vieme zabezpečiť ubytovanie v Strekovskom penzióne (15 € / noc)

Registrácia na Teambuilding: Klobásy na dvore

Fakturačné údaje

Prosíme vyplňte fakturačné údaje, aby sme vám mohli poslať faktúru

 

Celý deň
  • Počet účastníkov
    25

Kde budeme

Vinárstvo Berta

Rodinné vinárstvo Berta bolo založené v roku 2008. Začiatky boli skromné, len okolo 2000 fliaš vína. Posmelený záujmom a podporovaný priateľmi túto kapacitu zvýšili na 5000 fliaš ročne. Vína sú vyrobené z hrozna zo Strekovského vinohradníckeho rajónu, z časti svojich viníc a z časti svojich priateľov. Vinárstvo vychádza z myšlienky, že kvalita vína sa rodí vo vinohrade. Nespornou výhodou firmy je aj fakt, že všetci členovia rodiny majú vinárske vzdelanie. Rodičia sa stretli na vinohradníckej škole v Modru, ktorú vyštudovali následne aj 2 ich synovia. Členovia rodiny študovali vinárstvo aj mimo územia Slovenska, napríklad v USA a Francúzsku. Bertovci vyrábajú pomocou najmodernejších technológií svieže vína ovocného typu. Zároveň využívajú nesmierny potenciál tradičnej vinárskej oblasti Strekov. Modernú technológiu nechápu ako nutnosť, ale ako nástroj na dosiahnutie určitého cieľa, čím je víno najvyššej kvality. Podnik je vybavený najmodrenejšou technológiou, ktorá v kombinácii s tradičným spôsobom výroby vína prináša kvalitný produkt s nádychom moderny. V tomto vinárstve sa rodia svieže vína so šťavnatou kyselinou, mimoriadne vhodné na každodenné popíjanie. Sem-tam sa vyskytne nejaká špecialita. Do budúcnosti sú hlavnými odrodami vinárstva Rizling vlašský, Sauvignon Blanc a Muškát Moravský. Posledný menovaný Muškát pochádza zo starej rodinnej výsadby v Strekove. Kto si nepotrpí na ťažké tanínové vína, akým Alibernet bežne je, tak skúste ich elegantný ovocný štýl v tejto odrode.